image_alt image_alt image_alt image_alt image_alt image_alt image_alt image_alt image_alt

Hírek

Láttátok már az új színt????

A rózsaszín gyógyszeradagoló kanalat keressétek az üzletekben, hamarosan mindenhol elérhető lesz!  

tovább...

Hamarosan a Rossmann-ban is!

Január végétől a nagyobb méretű Rossmann üzletekben is megtalálod a csodás kis kanalt. Mielőtt vásárolni indulsz nézd meg a forgalmazói listában a pontos címet.

tovább...

Akció!

Decemberben indul a Mini Manó Babacentrummal közös akciónk, melynek keretén belül gyógyszeradagoló kanalat kaphatsz ajándékba. Az akció részleteinek megismeréséhez iratkozz fel a Mini Manó hírlevelére itt.  

tovább...

Keresd a dm-ben is!

Örömmel értesítünk róla, hogy decembertől a dm üzletekben is megvásárolható a Spilly Spoon kilöttyenés mentes kanál! Megtalálhatod a gyógyszerek/gyógyászati segédeszközök modulnál.

tovább...

Szoptatásbarát pótlás

Tudtad, hogy a kanalat nem csak gyógyszeradagoló kanálként, hanem a szoptatásbarát pótlás eszközeként is használhatod? A Spilly Spoon kanál használata közben a folyadék elfogyasztásához a picinek nem kell szopómozgást végeznie, így veleszületett szopási készsége, a helyes szopási technikája megmarad.  

tovább...

Már Magyarországon is!

Novembertől Magyarországon is kapható a többszörösen díjnyertes forradalmian új Spilly Spoon gyógyszeradagoló kanál. Keresd a terméket országszerte a nagyobb bababoltokban, gyógyszertárakban!  

tovább...