image_alt image_alt image_alt image_alt image_alt image_alt image_alt image_alt image_alt
 

Vélemények

Boldogan fogadjuk és hasznosnak tartjuk a visszajelzéseket a gyógyszeradagoló kanalunkról. Amennyiben bármilyen pozitív vagy esetleg negatív tapasztalatod van használatával kapcsolatban, kérlek oszd meg velünk!

Ez a kanál egészen ötletes, el tudom képzelni, hogy pl. a szülés utáni napokban nagyon beválik olyan eszköznek, amivel pótlást lehet adni. Eleve a kanálba bele lehet fejni a kolosztrum cseppeket, és így anyagveszteség nélkül kaphatja meg a baba.

W. Ungváry Renáta ,Laktációs szaktanácsadó IBCLC

Imádjuk a Spilly Spoon gyógyszeradagoló kanalat! Kisfiam küzdött és ellenkezett az orvosságban lévő gyógyszeradagoló használatakor, ami miatt a gyógyszer az ő és az én ruhámon kötött ki. Amikor nagyon kicsi volt, akkor elő tudtuk készíteni, lefektettük a Spilly Spoon kanalat, amiben már benne volt a gyógyszer, biztonságosan kimérve. Ez a teljes procedúrát megkönnyítette, nem lötyögött ki, nem volt gond vele! Most 14 hónapos, önállóan meg tudja fogni a kanalat és saját maga teszi be a szájába és veszi be a gyógyszert. Imádja a kanalat, aminek megsokszorozta használatát, mert rágókának és fürdőszoba játéknak is nagyszerű! Az idősebb fiam, aki most 4 éves, mindent saját maga akar csinálni. Amint a pontos mennyiséget kimértük a gyógyszerből, teljesen egyedül, mint egy nagyfiú tudja használni. Ez egy briliáns találmány, minden anyának kellene egy!  

Alison Donaldson, 2 gyermek édesanyja

A Spilly Spoon kanállal a gyógyszer adagolás könnyebb, pontosabb és tisztább. Nem marad folt se a gyereken, se rajtam és nem lett rendetlenség a konyhában sem.  

Lisa, 3 gyerekes édesanya

3 gyerekem van és mindannyian Spilly Spoon kanalat használnak. Ikerfiaim Harry és James 10 héttel korábban születtek, mostanra már 11 hónaposak, de a vitaminpótlásra még minden nap szükségük van. Spilly Spoon felbecsülhetetlen lett számunkra, köszönhetően az adagolás megkönnyítésének és annak a ténynek, hogy tényleg nem löttyen ki. Mókás módja a gyógyszer beadásának vagy a vitamin pótlásnak. Az ikrek élvezik, hogy játszhatnak a Spilly Spoon kanállal, így használatakor nem hisztiznek, szívesen isszák meg a tartalmát. Az 5 éves lányom szívesen bevesz bármilyen gyógyszert a kanállal, és a mókás hernyócska design mindig mosolyt csal az arcára még akkor is, ha nem érzi túl jól magát. Különösen hasznos a kanál a gyógyszer éjszakai adagolásakor. A Spilly Spoon kanálra minden családnak szüksége van!

Kelly Summers Amelia (5 éves) Harry és James (11 hónapos ikrek) édesanyja